Information and Reviewers

Her er en effektiv måde at overvinde alkoholafhængighed på

Alkoholafvænning er defineret som en behandling for afhængighed af alkohol (eller stoffer), som udføres ved at befri kroppen for vanedannende stoffer, ledsaget af forbedring af fysiologiske og mentale tilstande. Inden du tager behandling for alkoholafhængighed, er det meget vigtigt at gennemgå en afgiftningsproces for at fjerne eventuelle resterende alkohol i kroppen. Det vil være vanskeligt at opnå helbredelse fra afhængighed, hvis alkoholrester forbliver i kroppen, fordi det kan forårsage forskellige negative fysiske og følelsesmæssige symptomer. Afvænning udføres ved en kombination af forskellige trin såsom undgåelse af alkoholforbrug, stofbrug og ændring af patientens kost. Alkoholafvænning kan være vanskelig, fordi en person kan opleve fysiske og psykiske traumer som følge af, at kroppen ikke får en levering af alkohol længere.

Symptomer på afgiftning Alkohol detox udføres ved at afholde sig fra at indtage alkohol. Hos mennesker, der er afhængige, vil stop med alkoholindtagelse forårsage en række fysiske symptomer. Milde symptomer har en tendens til at dukke op i de tidlige stadier af detox, hvorimod alvorlige symptomer normalt observeres efter 48 timer til en uge. I tilfælde af moderate symptomer, som er potentielt livstruende, kan interventionsmedicinsk behandling være påkrævet.

Milde Symptomer

 • Kvalme, der forårsager opkastning
 • Let vred og let fornærmet
 • Hovedpine, fra mild til svær
 • Mistet appetiten
 • Overdreven svedtendens, især på håndfladerne
 • Føler sig nervøs
 • Søvnløshed eller mangel på søvn

Moderate Symptomer

 • Øget puls
 • At have mareridt
 • Pludselig depression og følelsesmæssige ændringer
 • Kroppen ryster
 • Rystende øjenlåg
 • Pupiludvidelse
 • Bleg og svedig hud
 • Træthed

Alvorlige Symptomer

 • Manglende evne til at tænke klart
 • Kramper eller kramper

Næsten alle ved sikkert allerede, at indtagelse af alkohol i overkant er en usund vane, der kan skade kroppen. Men for folk, der allerede er afhængige af alkohol, vil de fortsætte med at indtage drikken i overskud uanset dens indvirkning på helbredet.

Alkoholmisbrug er en alvorlig tilstand, der skal behandles så hurtigt som muligt for ikke at bringe den syges helbred i fare. At overvinde alkoholafhængighed skal faktisk starte med misbrugerens proces med at indse, at han skal stoppe sin dårlige vane og vælge den bedste healingsteknik. Pointen er, at der skal være en hensigt fra misbrugeren først. For uanset hvilken måde man gør for at overvinde alkoholafhængighed, vil alt ikke fungere, hvis der ikke er nogen stærke hensigter fra alkoholikere. Kom nu, se tips til at overvinde alkoholafhængighed her!

Effektive måder at overvinde alkoholafhængighed på

Livsstilsændringer er en af ​​de vigtigste måder at overvinde alkoholafhængighed på. Her er nogle tips til succesfuld håndtering af alkoholafhængighed:

1. Start med bevidsthed og lav en plan

Sæt dig ned og undersøg de valg, du vil træffe, før du begynder at holde op med alkohol. Vælg den metode, der passer til dine behov, og tænk over detaljerne. Hvad gør du, når du har lyst til at drikke? Hvem vil du kontakte, hvis du har brug for support? Kend nogle mestringsstrategier på forhånd, og vær forberedt på at handle på dem. Planlægning af dette flow vil hjælpe dig med at finde ud af dine drikkemønstre og triggere. Planlæg at undgå situationer, der tilskynder dig til at drikke, og kend nogle effektive måder at distrahere dig selv på, når alkoholen rammer. Jo bedre du forstår dig selv, jo bedre forberedt vil du være.

2. Formstøttesystem

Mennesker, der er afhængige af alkohol, har brug for stærk støtte. Deltag i et styrkende og støttende fællesskab for at stoppe med at drikke og blive et bedre menneske. At fortælle venner og familie, hvad du vil gøre og bede om støtte, kan gøre en stor forskel. Hvis dine nærmeste ved det og er klar til at hjælpe, vil du stå over for færre triggere til at drikke. Du vil også have nogen at tale med, når det bliver hårdt

3. Overvej behandling

Tre lægemidler godkendt af Food and Drug Administration til behandling af alkoholisme er naltrexon, acamprosat og disulfiram. Der er også flere håndkøbsmedicin, der er ordineret, herunder gabapentin, baclofen og topiramat. Hver af dem fungerer forskelligt, men alle kan hjælpe dig med at overvinde din fysiske afhængighed af alkohol. De bedste læger inden for deres område vil give dig pålidelige anbefalinger.

4. Træning

Afvænningsprocessen kan udløse depression hos alkoholikere. Depression, der opstår som følge af afgiftningsprocessen, kan få misbrugere til at føle sig rastløse og irritable. Dette kan afhjælpes ved at lave yoga eller andre øvelser regelmæssigt. For når du træner, kan du også tabe en masse kalium, der kommer ud med sveden. Derfor skal du kompensere ved at spise mere frugt og grønt. Kalium findes i bananer, meloner, tomater, citrusfrugter og grønne bladgrøntsager.

Men hvis afgiftning udløser rysten (rysten), hallucinationer og anfald, bør du straks besøge en læge for at få behandling. Normalt kræver denne tilstand et beroligende middel, der skal købes efter en læges recept. Afgiftning kan foretages på et terapicenter eller hospital. Det vil tage mindst en uge at udføre denne afgiftningsprocedure.

5. Find nye Aktiviteter

Overvej at gå i fitnesscenteret efter arbejde for at erstatte drikkeri. Se efter sociale grupper, der fokuserer på fælles hobbyer såsom musik, sport, kunst og håndværk eller vandreture. Fyld din tidsplan med ting, du skal gøre i stedet for at drikke, og vær opmærksom, fordi det til sidst erstatter alkohol i dit daglige liv. Du kan blive overrasket over de nye sociale muligheder, der opstår uden alkohol. Nye aktiviteter uden alkohol vil hjælpe med at distrahere dig og føre til en ny rutine.

6. Give Ikke op

At holde op med alkohol er en lang proces for mange mennesker, og tilbageslag er almindelige. Mange andre har haft succes før dig og mødt formidable forhindringer på vejen. Selvfølgelig har du brug for den samme indsats, og det vigtigste er at blive ved. Hvis den ene måde ikke virker, så prøv en anden. Der er mange programmer, systemer og metoder til at komme ud af alkoholisme.

Related Posts